سفارش تبلیغ
صبا ویژن

زمان دقیق ثبت نام مدارس شاهد 97 – 98

 

 

 

زمان دقیق ثبت نام مدارس شاهد 97 – 98


چنانچه شما متقاضی تحصیل در مدارس شاهد می باشید توجه داشته باشید که ثبت نام شما به صورت قطعی بوده و همچنین زمان بندی ثبت نام در این مدارس به این صورت است که در پایه ی اول ابتدایی 3 تا 15 خرداد ماه و ثبت نام پایه هفتم (1 تا 14 تیر ماه) و دهم (7 تا 20تیرماه) که هم متوسطه اول و دوم را شامل می شود از اوایل تیر ماه آغاز شده و تا دو هفته ادامه می یابد. 

 

در رابطه با ثبت نام دانش آموزان غیر شاهد بایستی بگوییم در دو مرحله موقت و ثبت نام قطعی ، انجام شده و براساس امتیازات دانش آموزان را انتخاب می نمایند. همچنین حضور یکی از والدین به همراه اصل مدارک لازم بوده و اگر دانش آموزان غیر شاهد در زمان مقرر برای ثبت نام اقدام نکنند در زمان های دیگر امکان ثبت نام برای دانش آموزانشان وجود نخواهد داشت . همچنین اعلام نتایج نهایی که از طرف مدرسه می باشد برای پایه اول در 4 تیرماه و پایه هفتم 4 مردادماه و پایه دهم 7 مرداد ماه می باشد. 

 

دانش آموزان میان پایه که قصد ادامه تحصیل و ثبت نام مدارس شاهد 97  را دارند توجه داشته باشند که زمان ثبت نام مدارس شاهد 97-98 آن ها از 1 تا 10 مرداد ماه به صورت حضوری انجام می شود.

 

سامانه سجا شاهد


سایت سجا شاهد که به اختصار با نام سجا معرفی می شود، در بهار 1394 و با هدف یکپارچه سازی کلیه فعالیت های مدارس شاهد و ایثارگران راه اندازی شده و در نشانی saja.medu.ir     در دسترس کاربران این سامانه قرار گرفته است.. 

با آغاز به کار سامانه سجا، تمامی فعالیت های مدارس شاهد و ایثارگران از جمله ثبت نام، برگزاری کلاس های جبرانی و کنکور، نظارت، گزارش گیری و دیگر اقدامات از طریق این سامانه انجام خواهد شد. 

این سامانه سجا حوزه های مختلف مدارس شاهد و ایثارگران همچنین امور مرتبط ادارات شاهد آموزش و پرورش را تحت پوشش خود قرار می دهد. 

سامانه سجا جهت صحت اطلاعات و یکپارچگی و جامعیت آماری، به سایر سیستم‌ها از جمله سناد (سامانه ثبت نام الکترونیک دانش آموزان)، بکفا (سیستم های ساماندهی نیروی انسانی)، سیستم پرسنلی ، سیستم واحد سازمانی آموزش و پرورش و سامانه بنیاد شهید متصل است تا اطلاعات موردنیاز در دسترس قرار گیرد و ارائه خدمات مناسب به ایثارگران مقدور شده و فرآیندهای جاری آن تسهیل گردد. 

 

 

 

داوطلبان گرامی برای اطلاع از مدارک لازم برای ثبت نام مدارس شاهد و نحوه امتیاز در مدارس شاهد بر روی لینک زیر کلیک کنید و یا با شماره تلفن 9099072943 تماس حاصل فرمایید و با مشاوران مجرب درخت دانش مشورت کنید.

 

 

میزان شهریه مدارس شاهد

هزینه ثبت نام در مدارس شاهد در دوره ابتدایی حداقل شهریه 380 هزار و حداکثر 580 هزار تومان، 

دوره متوسطه اول حداقل 440 هزار

و حداکثر 660 هزار تومان و دوره متوسطه دوم حداقل 530 هزار و حداکثر 860 هزار تومان است.

ساعات مکمل در مدارس ابتدایی دو ساعت در هفته، متوسطه اول و دوم 4 ساعت در هفته است.


 برای مطالع از پر بازدید ترین مقالات ما میتوانید بر روی لینک های رنگی زیر کلیک نمایید:


تحصیل رایگان در خارج از کشور پزشکی

برنامه ریزی تیزهوشان نهم

زمان اعلام نتایج مدارس شاهد 97-98

 

 

 

 

 

 

 

 

راههای ارتباطی با کارشناسان و مشاوران درخت دانش

 

شماره تماس: 9099072943

 

کانال تلگرام: http://t.me/derakhte-danesh

اینستاگرام: سامانه مشاوره تحصیلی درخت دانش

 

به امید موفقیت داوطلبان پر تلاش ایران عزیز

 

 


آیین نامه هدایت تحصیلی پایه نهم

 

آیین نامه هدایت تحصیلی پایه نهم

 

 

  • آیین نامه هدایت تحصیلی چیست؟
  • تاثیر نمره در انتخاب رشته نهم به چه میزان است ؟
  • نمونه فرم هدایت تحصیلی چیست ؟

 

 

 

 

 

 

تاثیر نمره در انتخاب رشته نهم


هماهنگونه که در پست های قبلی مستحضر بودید تاثیر نمره در انتخاب رشته نهم به عوامل چندگانه ای وابسته است از جمله

علایق خود دانش آموزان که 10 درصد را شامل می شود. 

نظر و مشاوره والدین که 5 درصد را در برمی گیرد. 

نظر معلمان تمام درس ها که 10 درصد را شامل می شود.  

نتیجه ای که دانش آموز در آزمون های مشاوره ای کسب کرده است 35 درصد تاثیر گزار است. 

نتایج عملکرد درسی دانش آموز (نمرات درسی ) که 35 درصد را شامل می شود.  

نظر مشاور تحصیلی 10 درصد تاثیر گزار می باشد. 

 

 

 

 

 

نمونه فرم هدایت تحصیلی نهم به دهم


نمونه فرم هدایت تحصیلی نهم به دهم شامل دو مورد است

1) فرم توصیه نامه 

2) فرم زمانبندی 

 

فرم های انتخاب رشته پایه نهم از 20 تیرماه صادر می‌شود و دانش‌آموزان و خانواده‌ها می‌توانند از طریق مدارس متوسطه اول نسبت به دریافت فرم هدایت تحصیلی اقدام کنند . برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت این فرم ها بر روی لینک زیر کلیک کنید.

آموزش‌وپرورش امسال برای سامانه هدایت تحصیلی پایه نهم دو نمونه برگ شماره 6 و 7 را تهیه کرده است که در فرم شماره 6 براساس بررسی‌های مشاوره‌ای، آزمون‌ هدایت تحصیلی استعداد و رغبت، نظر دانش‌آموز، نظر معلمان و خانواده، اعلام می‌شود که دانش آموز به کدام رشته برود، طبق اعلام مسئولان آموزش‌وپرورش برگه هدایت تحصیلی شماره 6 توصیه‌ای بوده و هیچ اجباری برای ورود به رشته خاص ندارد. 

 

ماده 10 آیین نامه هدایت تحصیلی


هدایت تحصیلی و انتخاب رشته نهم به دهم دانش آموزان بر اساس ملاک هایی که در این آیین نامه مطرح شده است در پایان دوره اول متوسطه انجام می شود. آیین نامه هدایت تحصیلی پایه نهم 97-98 شامل موارد زیر نیز می شود

 

 

 

ماده 11آیین نامه هدایت تحصیلی


1-11 در شاخه نظری دانش آموزان به یکی از رشته های ادبیات، معارف و علوم پایه هدایت خواهند شد. 

2-11 در شاخه کاردانش و فنی و حرفه ای مطابق با ضوابط مربوط دانش آموزان به یکی از زمینه، گروه و رشته هدایت خواهند شد. 

3-11 ثبت نام در رشته معارف صرفا در مدارس خاص با مجوز وزارت آموزش و پرورش و انجام مصاحبه و گزینش انجام می شود.

4-11 ثبت نام در رشته موسیقی صرفاً در مدارسی که تحت نظارت وزارتخانه ها و سازمان های متولی است و تحت نظارت آموزش و پرورش فعالیت می کنند، انجام می شود.(ورود به این مراکز از سال اول دوره دوم متوسطه)

5-11 هدایت تحصیلی دانش آموزان واحدهای آموزشی بزرگسالان، ایثارگران، استعدادهای درخشان، استثنایی، داوطلبان آزاد و دانش آموزان تطبیقی همانند دانش آموزان عادی است

 

 

 

 

برای دریافت نمونه فرم هدایت تحصیلی، سایت هدایت تحصیلی و عضو شدرن در کانال معرفی رشته های انتخاب رشته پایه نهم به دهم درخت دانش بر روی لینک های رنگی کلیک کنید.

 

چگونه می توان انتخاب رشته درستی داشت ؟


1- شناخت دقیق از رشته ها ، با مشاوره درست برای انتخاب رشته پایه نهم شما دانش آموزان بایستی با تحقیق از معلمان و مشاوران مدرسه خود بتوانید شناخت دقیقی نسبت به رشته ها ، ضریب رشته ها و اینکه رشته مورد علاقه شما به قوی بودن در کدام درس نیازمند است داشته باشید .

2- شناخت دقیق از خود و علاقه مندی های خود ، شما دانش آموزان بایستی خود را بشناسید به نمراتی که در سال های قبل داشته اید توجه داشته و وضعیت تحصیلی تان را دقیق بدانید . اگر بخواهید آرمانی نگاه کنید هرگز نمی توانید توانایی های واقعی خود را شناخته و رشته ی مناسبی برای خود انتخاب نمایید . در این مورد می توانید با والدین و مشاوران مدرسه خود مشورت نموده و همچنین ساعاتی را با خود خلوت کرده و توانایی های خود در مدرسه و زندگی تان را ارزیابی نمایید.

3- رشته مورد علاقه خود را با توانایی ها و امکانات موجود خود بسنجید ، شما دانش آموزان باید خود را در رشته مورد علاقه خود ببینید و اینکه آیا می توایند با توجه به امکانات ، استعداد و شرایط موجود در این رشته تحصیل نمایید. پس یکی از معیارهای مهم در انتخاب رشته داشتن علاقه و اشتیاق ، نیاز ، استعداد و امکانات می باشد.

 برای اطلاع از پربازدیدترین پستهای درخت دانش بر روی لینک های رنگی کلیک نمایید:


برنامه ریزی مناسب برای قبولی در تیزهوشان نهم به دهم

پزشکی بدون کنکور خارج از کشور

 

 

 

 

 

 

راههای ارتباطی با کارشناسان و مشاوران درخت دانش

 

شماره تماس: 9099072943

 

کانال تلگرام: http://t.me/derakhte-danesh

اینستاگرام: سامانه مشاوره تحصیلی درخت دانش

 

به امید موفقیت داوطلبان پر تلاش ایران عزیز

 

 

 


شیوه نامه هدایت تحصیلی پایه نهم

 

شیوه نامه هدایت تحصیلی پایه نهم

 

  • هدف از هدایت تحصیلی چیست ؟
  • آزمون استعداد سنجی چیست؟
  • شیوه نامه هدایت تحصیلی نهم چیست ؟
  • چه عواملی که باعث ایجاد اشتباه در انتخاب رشته پایه نهم و همگام با هدایت تحصیلی می شود ؟

 

 

هدف از هدایت تحصیلی چیست ؟


هدایت تحصیلی پایه نهم ، به معنای راهنمایی و مشخص کردن یک مسیر برای ادامه تحصیل در رشته های مختلف می باشد تا بر اساس آن دانش آموزان بتوانند بصورت آگاهانه شاخه و رشته تحصیلی خود را انتخاب کنند. راهنمایی و هدایت تحصیلی دانش آموزان عزیز باید بر اساس توانایی آنها، علاقه، بازار کار و پیش بینی و آینده نگری انجام خواهد شد. 

 

آزمون استعداد سنجی چیست؟


شاید یکی از مهمترین دغدغه های دانش آموزان در دوران تحصیل خود انتخاب رشته آنها می باشد .دوره پیش دانشگاهی به جهت فشار درسی فرصت مناسبی برای شناخت رشته ها نیست و دانش آموزان در هنگام انتخاب رشته از عدم شناخت رشته ها رنج می برند از آن مهمتر اینکه شناخت درستی از شخصیت خود به جهت انتخاب رشته ندارند. لذا در این بسته تلاش بر آن بوده است که علاوه بر معرفی رشته ها با اجرای یک تست رغبت سنج دانش آموز شناخت بهتری از خود داشته باشد و بتواند با شناخت صحیح از رشته ها و شناخت صحیح از خود انتخاب بهتری داشته باشد لذا با معرفی این تست که به تست هالند مشهور است می پردازیم از دانش آموزان انتظار می رود بعد از خواندن توضیحات این تست تست مورد نظر را اجرا و تیپ شخصیتی خود را مشخص نمایند مطمئنا از نتیجه این تست می توانند در انتخاب رشته خود بهره لازم را ببرند.آزمون هدایت تحصیلی به صورت تست آنلاین هدایت تحصیلی ارایه می شود که می توان با وارد شدن به سامانه انتخاب رشته دبیرستان این کار را انجام داد. 

 

 

شیوه نامه هدایت تحصیلی نهم


از آنجا که یکی از مهم‌ترین وظایف آموزش و پرورش در قبال دانش‌آموزان، ایجاد بستر رشد خود آگاهی، کشف استعدادها و طرح‌ریزی تحصیلی و شغلی برای ورود به دنیای بزرگسالی است، عدم توجه به آن می‌تواند خسارات جبران ناپذیری در آماده‌سازی نیروی انسانی در پی داشته باشد لذا آموزش و پرورش سندی تحت عنوان بخشنامه هدایت تحصیلی نهم  یا شیوه نامه هدایت تحصیلی پایه نهم را ابلاغ کرده است. تأکید سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بر کسب شایستگی‌ها و مهارت‌های لازم برای دانش‌آموزان به منظور انتخاب رشته است و زمینه تحصیلی مناسب نیز موید این نگاه فرآیندی به مقوله هدایت تحصیلی دانش‌آموزان است. از آنجا که اعتقاد بر این است که نتیجه فرآیند و برنامه انتخاب رشته نهم  باید به طراحی مسیر زندگی دانش‌آموزان با انتخابی آگاهانه و آزادانه منجر شود، لذا برای اجرایی شدن مصوبه نهصد و بیست و هفتمین (927) جلسه شورای عالی آموزش و پرورش، شیوه‌نامه هدایت تحصیلی نهم متوسطه جهت اجرا به استان‌ها ابلاغ شده است. دانش آموزان و والدین گران قدر برای ورود به سایت انتخاب رشته دبیرستان و دریافت برگه هدایت تحصیلی پایه نهم با شماره 9099072943 تماس حاصل فرمایند و یا بر روی لینک هی زیر کلیک کنید. 

 

 

 

چه عواملی که باعث ایجاد اشتباه در انتخاب رشته پایه نهم و همگام با هدایت تحصیلی می شود ؟


1)        اصرار پدر و مادر به این که من دلم می خواد بچه ام این کاره بشه و انقدر بگن و بگن که دانش اموز واقعا فکر کنه که خودشم اینو می خواد. تکرار و تکرار باعث از بین رفتن خلاقیت میشه. تکرار، مهارت فکر کردن و قبول کردن و کار کردن رو افزایش میده. در نتیجه تکرار و تکرار باعث میشه تا دانش اموز همه چیزیهایی که می خواست رو فراموش کنه. 

2)        تصمیم گیری بر اساس یک سری از دروسی که در آنها ضعیف و قوی هستند. مثلا چون ریاضیم قویه باید برم رشته ریاضی، چون ریاضیم ضعیفه باید برم انسانی، چون زیستم قویه باید برم تجربی.

3)        باورهای غلط درباره شغلهای مختلف که بیشتر ریشه در تلقینات خانواده و دوستان و اطرافیان داره.

4)        تسلط به تکنولوژیها ی روز 5 لجبازی دانش آموز با خانواده.

5)        درگیریهای عاطفی و مشکلات خانوادگی که اجازه فکر کردن و تصمیم گیری درست رو از دانش اموز و خانواده سلب می کنه.

6)        هدایت تحصیلی غلط مشاوران و اکتفا به نمرات دانش آموز و یک سری فرم و پرسشنامه.

7)        عدم مشاوره انتخاب رشته و معرفی رشته های دانشگاهی خصوصی با والدین دانش آموز و خود دانش آموز.

8)        دنباله روی از دوستان صمیمی.

9)        راهنماییهای غلط کسانی که اصلا تخصص این کار رو ندارند. 

برای مشاوره و دریافت برنامه ریزی برای قبولی تیزهوشان نهم بر روی لینک رنگی کلیک نمایید.

 

 

 

 

 

 

 

 

راههای ارتباطی با کارشناسان و مشاوران درخت دانش 

 

شماره تماس: 9099072943 

 

کانال تلگرام: http://t.me/derakhte-danesh 

اینستاگرام: سامانه مشاوره تحصیلی درخت دانش 

 

به امید موفقیت داوطلبان پر تلاش ایران عزیز 

 

 

 


هدایت تحصیلی همگام

 

هدایت تحصیلی همگام

 

 

 

 

هدایت تحصیلی همگام چیست ؟ 


مسعود شکوهی مدیرکل امور مشاوره و تربیتی وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت مدارس با آمادگی کامل برای بحث آزمون هدایت تحصیلی 97 دانش‌آموزان برنامه‌ریزی دارند و آزمون‌های روانشناسی و مشاوره‌ای برای بحث آزمون هدایت تحصیلی دانش‌آموزان برگزار می‌شود. مدیرکل امور مشاوره و تربیتی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: امسال دو آزمون توانایی و رغبت برای دانش‌آموزان در نظر گرفته شده که پس از برگزاری تست آنلاین هدایت تحصیلی نتایج مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و در این راستان در برخی مناطق در روزهای پایانی اسفند این آزمون برگزار شد و به طور کلی از ابتدای امسال برای تمامی دانش‌آموزان این آزمون‌ها اجرا می‌شود. برای انجام این آزمون باید وارد سایت هدایت تحصیلی پایه نهم شد. 

 

 

فرم یا نمونه برگ هدایت تحصیلی پایه نهم


آموزش‌وپرورش امسال برای سامانه هدایت تحصیلی پایه نهم دو نمونه برگ شماره 6 و 7 را تهیه کرده است که در فرم شماره 6 براساس بررسی‌های مشاوره‌ای، آزمون‌های استعداد و رغبت، نظر دانش‌آموز، نظر معلمان و خانواده، اعلام می‌شود که  دانش آموز به کدام رشته برود، طبق اعلام مسئولان آموزش‌وپرورش فرم شماره 6 توصیه‌ای بوده و هیچ اجباری برای ورود به رشته خاص ندارد. 

فرم شماره7 که براساس نمرات سه سال دوره اول متوسطه تهیه شده، الویت‌های دانش‌آموز را به ترتیب در رشته‌های مختلف تعیین کرده است و براین اساس دانش‌آموزان به گروه‌های «الف»،«ب»، «ج» و «د» تقسیم شده‌اند که گروه «الف» در اولویت ثبت‌نام قرار دارد. به عنوان مثال اگر دانش‌آموزی در رشته تجربی اولویت «ج» را کسب کرده باید منتظر بماند دانش‌آموزان گروه‌های «الف» و «ب» ثبت‌نام کنند و اگر ظرفیت خالی ماند، می‌تواند رشته تجربی را انتخاب کند. نمونه فرم هدایت تحصیلی پایه نهم را می توانید از طریق لینک ما مشاهده کنید.

 

 

 

 

 

سایت هدایت تحصیلی وانتخاب رشته پایه نهم


هدایت تحصیلی را می توان راهنمایی و مشخص کردن یک مسیر برای ادامه تحصیل در رشته های مختلف تعریف کرد که بر اساس آن دانش آموزان بتوانند آگاهانه شاخه و رشته های هدایت تحصیلی خود را انتخاب کنند. 

انتخاب رشته پایه نهم حتما باید بر اساس توانایی، علاقه، بازار کار و آینده نگری انجام شود و نباید هیچ اجباری بر دانش آموز به سمت رشته های خاص وجود داشته باشد. هر چند که باید دانش آموز در بعضی درسهای رشته انتخابی، حداقل نمره تعیین شده را کسب کند در غیر اینصورت ثبت نام دانش آموز در اولویت های چهارگانه صورت می گیرد. نمونه سوالات آزمون هدایت تحصیلی را می توانید از طریق لینک ما مشاهده کنید.

 

سال تحصیلی 97-98 یک سال متفاوتی خواهد بود چون که براساس اطلاعات منتشر شده از لحاظ انتخاب افراد شاهد افزایش ظرفیت هایی که اعلام شده هستیم. 

 

 

 

 

 

 

تاثیر انتخاب رشته دبیرستان در آینده دانش آموزان


در روزگار فعلی ادامه تحصیل دانش آموزان تا گرفتن دیپلم ( یا پیش دانشگاهی ) عادی و فراگیر شده است . پس سال هایی که هر روزش را با تاثیر انتخاب رشته دبیرستان حداقل 2 الی 3 سال است . اما بعد از آن چه ؟ با وجود اینکه تغییر رشته از دیپلم به هر رشته دیگری مجاز است ولی آنچه که در سال های گذشته دیده ایم کمتر افرادی را می توان یافت که سراغ این کار می روند. عمده دانش آموزان در رشته دبیرستان خود وارد دانشگاه شده و ادامه تحصیل می دهند . ادامه تحصیلی که در سال های قبل به تحصیلات تکمیلی یعنی کارشناسی ارشد و دکتری هم کشیده می شود . پس از آن هم انتظار ها از هر فردی استفاده مالی ( یا به عبارت بهتر استفاده عملی ) از تحصیلاتش است که همه را به سمت بازار های کار رهنمون می کند . پس عملا رشته ای که در دبیرستان انتخاب می کنیم نه تنها در دانشگاه بلکه در تمام سال های کاری زندگی مان هم همراهمان هست . این قسمت خوب و روشن ماجراست . روی دیگر داستان این است که در سال های گذشته شاهد این اپیدمی هستیم که بیشتر افراد در شغل هایی مشغول به کار می شوند که کمترین ارتباط را با رشته تحصیلی دانشگاهی آن ها دارد . و این خود معضل بزرگ تری است که تا حد زیادی به همین انتخاب های دبیرستان و کنکور ما مرتبط هست . پس اگر قرار است که سال های آینده زندگی خود را در مسیر درست پیش برویم و هیچ گاه از تصمیمی که گرفته ایم پشیمان نشویم مهم است که وسواس کافی در سامانه معرفی رشته های انتخاب رشته دبیرستان به خرج دهیم و براساس آنچه که حس می کنیم بیشترین تطابق را با ما و روحیات ما دارد تصمیم گیری کنیم . 

 برای دریافت برنامه ریزی مناسب برای قبولی در آزمون تیزهوشان نهم بر روی لینک رنگی کلیک نمایید.

 

 

 

 

 

راههای ارتباطی با کارشناسان و مشاوران درخت دانش 

 

شماره تماس: 9099072943

 

کانال تلگرام: http://t.me/derakhte-danesh

اینستاگرام: سامانه مشاوره تحصیلی درخت دانش

 

به امید موفقیت داوطلبان پر تلاش ایران عزیز

 

 

 


شرایط انتخاب رشته پایه نهم

 

شرایط انتخاب رشته پایه نهم

 

 

 

هدف از هدایت تحصیلی چیست ؟ 

در پایان سال تحصیلی پایه نهم داوطلبان مدام از خود می پرسند که هدایت تحصیلی چیست ؟ می توان گفت هدایت تحصیلی پایه نهم 97، به معنای راهنمایی و مشخص کردن یک مسیر برای ادامه تحصیل در رشته های مختلف می باشد تا بر اساس آن دانش آموزان بتوانند بصورت آگاهانه شاخه و رشته تحصیلی خود را انتخاب کنند. راهنمایی و هدایت تحصیلی دانش آموزان عزیز باید بر اساس توانایی آنها، علاقه، بازار کار و پیش بینی و آینده نگری انجام خواهد شد. 

 

شرایط پذیرش دانش آموزان در رشته کار و دانش پایه نهم


شرایطانتخاب رشته کارودانش پایه نهم این است که مجموع سه نمره پذیرفته شده در درس های ریاضی ، کارو فن آوری در سه پایه متوسطه (هفتم ، هشتم ،نهم) کمتر از  ضریب 36 نباشد. 

نمره درس ریاضی در سه سال اول متوسطه با ضریب 2 محاسبه می شود. 

نمره درس کار و فناوری در سه سال دوره متوسطه اول با ضریب 3 محاسبه می شود. 

معدل کمتر از 12 نباشد. 

 

 

شرایط پذیرش دانش آموزان در رشته فنی و حرفه ای پایه نهم


شرایط انتخاب رشته فنی و حرفه ای پایه نهم این است که مجموع سه نمره پذیرفته شده در درس های ریاضی و علوم تجربی و حرفه و فن در سه پایه متوسطه (هفتم ، هشتم ،نهم) کمتر از ضریب 30 نباشد. 

داشتن نمره حداقل 10 ریاضی در اول متوسطه ، بدون تبصره

معدل کمتر از 12 نباشد.

 

 

شرایط پذیرش دانش آموزان در رشته علوم و معارف اسلامی پایه نهم


شرایط انتخاب رشته علوم و معارف اسلامی پایه نهم این است که مجموع سه نمره پذیرفته شده در درس های مطالعات اجتماعی ، زبان و ادبیات فارسی ، عربی در سه پایه متوسطه (هفتم ، هشتم ،نهم) کمتر از ضریب 42 نباشد.

نمره درس زبان و ادبیات فارسی در سه سال دوره متوسطه اول با ضریب 4 محاسبه می شود.

نمره درس مطالعات اجتماعی در سه سال دوره متوسطه اول با ضریب 3 محاسبه می شود.

نمره درس عربی در سه سال دوره متوسطه اول با ضریب 2 محاسبه می شود.

حداقل نمره معدل بایستی 14 باشد.

 برای دریافت نمونه سوالات هدایت تحصیلی و  ورود به کانال انتخاب رشته نهم بر روی لینک های قرمز رنگ زیر کلیک کنید.

 

تفاوت و شباهت رشته های کاردانش و فنی و حرفه ای


رشته های کارودانش از لحاظ عنوان رشته ها شباهت زیادی با رشته های فنی حرفه ای دارند ولی اولا انتخاب گرایش های جزئی تر در رشته های کارودانش ممکن تر هستند همچنین این امکان وجود دارد که برای اخذ دیپلم کارودانش به مدرسه مراجعه نکرد و صرفا با مراجعه به آموزشگاه های فنی حرفه ای که مجوز خود را از سازمان فنی و حرفه ای گرفتند به دانش آموزان دیپلم کارودانش دهند.

در مجموع ورود به رشته های فنی دشوارتر و گذراندن دروس رشته های فنی نیز سخت تر از رشته های کار دانش میباشد اما شرایط استخدامی برای رشته های فنی حرفه ای بهتر می باشد و احد های کارگاهی رشته کارددانش بیشتر است.در مجموع رشته کاردانش آسان ترین رشته برای گرفتن دیپلم می باشد و با توجه به اینکه در بیشتر مدارس و آموزشگاه های کارودانش سخت گیری زیادی روی دانش آموزان وجود ندارد در نتیجه بعد از اخذ دیپلم به دلیل ناآشنایی نسبی دانش آموز با مباحث دیدخوبی نسبت به آن در بازار کاری وجود ندارد. هرچند در مدارس کاردودانش نیز استثنا وجود دارد و مدارس کارودانشی داریم که از لحاظ کیفیت با مدارس فنی حرفه ای قابل مقایسه اند. به علاوه داوطلبان می توانند وارد سایت هدایت تحصیلی پایه نهم شوند و تست آنلاین انتخاب رشته نهم را انجام دهند تا متوجه شوند روحیات و استعداد آنها به کدام رشته نزدیک تر است.  

 

 برای اطلاعات بیشتر در مورد آزمون مدارس تیزهوشان و پر بازدیدترین مطالب سایت درخت دانش بر روی لینکهای زیر کلیک نمایید»

بهترین کتاب برای قبولی در تیزهوشان نهم

بهترین رشته های فنی حرفه ای برای پسران

رشته های بدون کنکور دانشگاه هنر تهران

 

 

راههای ارتباطی با کارشناسان و مشاوران درخت دانش

 

شماره تماس: 9099072943

 

کانال تلگرام: http://t.me/derakhte-danesh

اینستاگرام: سامانه مشاوره تحصیلی درخت دانش

 

به امید موفقیت داوطلبان پر تلاش ایران عزیز